top of page
  • Writer's pictureAGIPA

CASAL MASTERMONS: Setmana de l'1 al 5 de Juliol


Vam fer la setmana del cinema i teatre indi, i vam crear el nostre propi vídeo!📽 Divendres, com a cloenda, vam fer un espectacle al Centre Cívic de Pardinyes, junt amb les actuacions de Rodamons i Trotamons, i vam tenir molt@s espectador@s!😃🤗 Estem molt content@s! Veiem com el centre d' interès passa a ser educatiu... dilluns quan vam arribar, no sabíem gaire coses de l'Índia... i el Cara Groga ens va explicar coses dels temples, el bindi, el menjar, les vaques... i al final de setmana ja saludavam dient "namasté", ballavem danses índies, i coneixíem moltes coses com el Taj Mahal i el Riu Ganges! És una passada veure als infants aprendre coses del món, tot jugant i fent activitats divertidissimes! Aquí us deixem un petit resum de tot el que vam fer.😎 INSCRIU-TE a: www.agipa.cat #agipa #casalestiuagipa19 #trotamons #lleureeducatiu #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat 


21 views0 comments
bottom of page