top of page
  • Writer's pictureAGIPA

CASAL TROTAMONS: Setmana de l'1 al 5 de Juliol


La setmana passada al casal Trotamons de 3 a 8 anys, vam viatjar a l'Índia amb el YOUTUBER Cara Groga 👳🏾‍♀️👳‍♂️ Vam fer la setmana del cinema i teatre indi, i fins i tot, vam visitar el Teatre de la Llotja! Divendres, com a cloenda, vam fer dues obres de Teatre: "perquè els micos de l'Índia no poden entrar als temples? i "un passeig per l'Índia", junt amb les actuacions de Rodamons i Mastermons, al centre cívic de Pardinyes! vam tenir molt@s espectador@s!😃🤗 Estem molt content@s! Veiem com el centre d' interès passa a ser educatiu... dilluns quan vam arribar, no sabia moltes coses de l'Índia... el Cara Groga ens va explicar coses dels temples, el bindi, el menjar i les vaques... i al final de setmana ja saludavam dient "namaste", ballava danses índies, i coneixíem moltes coses com el Taj Majal i el Riu Ganges! És una passada veure als infants aprendre coses del món, tot jugant i fent activitats divertidissimes! Aquí us deixem un petit resum de tot el que vam fer.😎 INSCRIU-TE a: www.agipa.cat #agipa #casalestiuagipa19 #trotamons #lleureeducatiu #lleuredequalitat #provoquemlafelicitat 


23 views0 comments
bottom of page