top of page

Cultura en família: HEAVY per a XICS

Des d'AGIPA, volem apropar la cultura a totes les famílies sòcies de l'entitat. Durant l'any, podrem gaudir de diversos espectacles culturals subvencionats per Apropa Cultura, als que podreu accedir amb un preu reduït.





HEAVY PER A XICS


La Banda: Ernest Garrido, veu. Abert Oliva, guitarra. Miquel Brugués, teclats. Javi Garrigós, baix. David Gálvez, bateria

El heavy-rock és un dels estils musicals més populars del món. Ha generat grapats d’himnes intergeneracionals que tots hem cantat alguna vegada. També ha creat una sèrie de tendències que en aquest espectacle explicarem de manera divertida.

S’interpretaran grans himnes del heavyrock fusionats amb el cançoner català en versió rock, s’enllaçarà el riff de Smoke in the water amb En Joan petit o es versionarà Raimon a ritme d’Iron Maiden.

Per dur a terme aquest projecte, ens hem volgut envoltar de músics i actors provinents del teatre i d’autèntiques bandes de rock. Viu en família un concert heavy de veritat, aprenent la història del rock i passant una estona divertida.


Repertori: s’interpretaran grans himnes del heavy i del rock fusionats amb el cançoner català en versió rock. Capaços d’enllaçar el riff de Smoke in the water amb en Joan petit o de versionar Raimon a ritme d’Iron Maiden, sense dubte es tracta d’un espectacle que agradarà tant als petits com als grans. Un projecte innovador que compta amb músics i cantants procedents de bandes del heavy-rock, com Àspid o Zulo, entre d’altres.



Edat recomanada: a partir de 3 anys.

Tots els infants de més de 2 anys paguen entrada i ocupen butaca.



Lloc: Auditori Enric Granados. Sala 1.


Dia: 16 de març de 2024


Hora: 18.30 h


Preu entrada per a famílies sòcies d'AGIPA: 3€ / persona ( menors de 2 anys, no paguen i no ocupen butaca, no els compteu per fer la reserva)







46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page