top of page

Estimar-te i estimar als teus!


Estimar-te i estimar als teus és la clau per una bona criança i educació respectuosa.

Al projecte Estim(A)rt, oferim un espai respectuós de reflexió sobre la criança i l'educació de les teves filles i/o fills.

Troba una xarxa amb altres famílies que tenen una vivència similar i amb el compromís de no jutjar el que fas o el que et passa. Compartint-ho tot és més fàcil.

SESSIONS EXCLUSIVES PÈR A FAMÍLIES SÒCIES. Vull INSCRIURE'M




Sabies què es necessita tota una tribu per criar un infant?, és un proverbi Africà que té molta raó. I la persona que està al capdavant d'aquesta criança necessita la tribu per poder fer-la efectiva.


T'imagines una persona, que té cura d'un infant, i tingui com a companyia la soledat? T'imagines que les creences limitin el teu model d'educar i criar? T'imagines?


Arribem a la consciència que passa i que ens passa quan ens endinsem en la maternitat, paternitat. Què passa quan estem criant una persona petita? I de retruc què em passa a mi? I què puc fer? Creem un espai agradable per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, un espai net de prejudicis, on experimentar la valentia de criar, compartir i rebre experiències.


Parlarem i farem dinàmiques, i ens connectarem amb la maternitat i la paternitat, i ho farem en un ambient distès i agradable. Utilitzarem l'art com via de comunicació en algunes dinàmiques, la música, la imatge, la pintura, estan presents.


A més a més, gaudirem d'un espai a Giramón, preparat per acollir les necessitats de joc dels més menuts, si vols que t'acompanyin en aquestes sessions, o si ho prefereixes també pots venir sol/a.


Taller adreçat a famílies sòcies d'AGIPA.

Durada: 3 sessions.

Dates: divendres 19 i 26 d'abril i 3 de maig.

Horari: de 15:00 a 16:30h

Lloc: AGIPA

Recent Posts

See All
bottom of page